Keymetrics

Tre enkla steg hur du optimerar din webbsida

Denna infografik avslöjar varför marknadsföring via Google Plus är värdefull, framförallt visar den hur man använder nätet på bästa sätt.

Google plus ett omtvistat socialt nätverk

Det finns troligtvis inget socialt nätverk som är så kontroversiellt som på Google Plus. Å ena sidan finns det ett nätverk med ett stort antal användare. Å andra sidan, återspeglas också i en enorm ökning av nyregistreringar men ingen direkt ökad användaraktivitet. Många konton har troligtvis kommit till stånd nu på senare tid eftersom Google nu kräver att man registrerar sig för att ta del av deras olika tjänster. Vissa dysterkvistar förutspår till och med att projektet med Google Plus inte kommer att fortsätta mycket längre till, de borde tänka om.

Ett mycket viktigt faktum kvarstår: Google Plus har idag väldigt många användare och nätverket växer. Så därför bör marknadsförare upptäcka dess fulla potential och utnyttja den fullt ut.

Men hur ska du då använda Google Plus? Flera experter är inte överens på den punkten. Lite mer ljus i frågan ger nu Quick Sprout med publiceringen av en väl detaljerad infografik. Efter en kort översikt över statistik på sociala nätverk med tips på hjälp, samt hur framgångsrik marknadsföring med hjälp av Google Plus kan fungera.

Några av grunderna kan även du lära dig av denna infografik…

google plus infografik
google plus infografik

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.

RELATERADE NYHEER
Content marketing för alla
Content marketing för alla