Keymetrics

Appen som sparar dig tid

Lowdownapp Ltd är ett nytt företag som igår lanserade sin app Lowdown på Apples App Store.

Det London-baserade företagets idé är att appen ska se över din kalender och dina kontakter för att skapa relevant information om dina framtida möten. Genom att lägga ihop de olika faktorerna, kan appen visa t.e.x: resealternativ till mötet (med tider eller alternativ till resan, när man ska lämna en specifik plats för mötet, den tid det tar, en karta, profiler för individer och företag som kommer att vara närvarande, tweets från dem, företagets kontakter, och de senaste e-postkorrespondens.

Lowdowns VD, David Senior, förklarar att appen kan spara dig upp till 2 timmar i veckan (eller 12 arbetsdagar per år) på att förbereda möten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Arvid Axland
”Det är lätt att i panik dra ner på marknadskommunikationen”