Keymetrics

Var femte betalar för strömmande TV

I Mediavisions senaste undersökning visar det sig att hela 600.000 hushåll i Sverige betalar för att titta på film och TV-serier via Netflix. Totalt är det 825.000 hushåll som betalar för strömmande TV-tjänster under det senaste kvartalet.

Undersökningen avslöjar att var femte hushåll betalar för minst en tjänst med strömmande TV. Mediavision förutspår att många fler kommer att ansluta sig till betaltjänsterna.

Mediavision spår att strömmande TVomsätter över 1 miljard kronor under 2014.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
En detaljerad guide till Instagram-statistik