Keymetrics

Se barnens reaktion när de använder en dator från 70-talet

Se barns reaktioner när de får utmaningen att använda en gammal dator som har en extern diskettstation. Både kul och intressant att se deras reaktioner när de för första gången får se en exern diskettstation. Lika kul är det när de inser att de inte bara kan klicka för att googla eller när dataspelet bara finns i en färgskala. Barnen överspelar i videon men trots det är det lite skojsigt att se deras reaktioner över något som inte så länge sedan var min egen dator-vardag när jag stansade inbetalningskort på Postgirot under sommarlovet.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
BERT är den största förändringen sedan RankBrain