Keymetrics

Talentum bygger B2B-panel

Talentum lanserar en ny b2b-panel i samarbete med undersökningsföretaget Market Direction, skriver Dagensmedia.

Mathias Kallio på Talenuntum har tillsammans med undersökningsbolaget Market Direction byggt en företagspanel som döpts till ”B2B Opinion”. Panelen samlar 10.000 beslutsfattare inom områden som ekonomi, media, juridik, teknik, finans och HR.

charlotte_ulvros
Charlotte Ulvros, Talentum

– Målet är att vi ska bli främst inom området och kunna erbjuda företag oberoende kvalitativa undersökningar inom b2b-segmentet som hjälper företag vidareutveckla och växa sin verksamhet, säger Charlotte Ulvros, marknadsanalytiker på Talentum, till Dagensmedia.

Rekrytering av panelister kommer främst att ske genom Talentums egna webbplatser. Panelisterna får frågor skickade till sin epost där de förväntas svara på frågor som berör bland annat branschstudier och marknadsundersökningar.

Mathias Kallio var tidigare försäljningsansvarig på Dagensmedia.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
TapClicks har köpt Megalytic