Keymetrics

Sverige 17 TV-kanaler – USA 189

Spridningen av enheter som kan konsumera media har resulterat i fler alternativ än någon kunnat räkna med. Enligt Nielsens senaste rapport Advertising & Audiences Report har den genomsnittliga amerikanen tillgång till över 189 TV-kanaler i sitt hem. I Sverige har vi tillgång till 17 kanaler, i genomsnitt. Trots rekordantalet kanaler konsumerar amerikanen bara cirka 17 kanaler. Kanske är ’17’ ett magiskt tal för antalet kanaler vi orkar ta till oss.

Rapporten avslöjar att mer innehåll inte alltid resulterar i mer konsumtion.

nielsen_TV_channels

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu är mensemojin här vilket firas av Plan International