Keymetrics

Svensk telemarknad 2013

Resultaten i rapporten för 2013 bekräftar de senaste årens utveckling, där svenska konsumenter i allt större utsträckning vill ha bredband med hög kapacitet, såväl genom fasta anslutningar som via mobilnäten.

Snart finns en miljon abonnemang som klarar 100 Mbit/s eller mer samtidigt som de nya 4G-näten har börjat användas på allvar. Det finns över fem miljoner 4G-abonnemang och av dessa har 1, 5 miljoner abonnemang använt ett 4G-nät.

En viktig förklaring till denna ökning är att allt fler mobiltelefoner som är anpassade för 4G-tekniken har kommit ut på marknaden.

Ladda ned rapporten här.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Årets Marknadschef 2019
Här är finalisterna i Årets Marknadschef 2019