Keymetrics

Serverhallar värda att beskåda

Serverhallar,  eller datacenter som de även kallas, är något som de flesta av oss aldrig får möjlighet att se på nära håll. Jag syftar inte på din lokala serverhall på kontoret, utan snarare på giganterna från Google, Amazon, Microsoft, Facebook och HP. Dessa serverhallar ligger oftast på avlägsna ställen och endast en exklusiv skara människor har tillträde. Imgur har listat 16 bilder som visar dessa serverhallar från insidan. Bilderna avslöjar komplexa byggen och futuristisk belysning.

 

Inside Google, Microsoft, Facebook and HP Data Centers

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nästan ingen vill betala för att slippa annonserna