Keymetrics

Daniel Collin ny ordförande i IRM

IRM:s (Institutet för reklam och mediestatistik) medlemmar har utsett Daniel Collin till ny styrelseordförande. Collin tar över efter Lars Strandberg, tidigare VD i Sveriges Tidskrifter, som avgår efter nära ett decennium som ordförande.

daniel_collin_IRM
Daniel Collin

Daniel Collin, verksam som VD på MEC, har suttit i IRM:s styrelse i fyra år och är väl förtrogen med verksamheten.

IRM:s styrelse består dessutom av Niklas Birgetz (VD Sponsor- och Eventföreningen), Jannice Borekull (vVD, Sveriges Annonsörer), Kerstin Neld (VD, Sveriges Tidskrifter), Fredrik Rogberg (Analyschef, Aftonbladet), Dennis Stenberg (Analyschef, Eniro), Mikael Sundlin (Analyschef, TV3) samt Charlotte Thür (VD, IAB).

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Emma Zimdahl kliver in i Henson