Keymetrics

Wikipedia för tal och statistik

Den här webbplatsen borde Rain Man bokmärka eftersom den innehåller hans favoritämne – tal och statistik. Webbplatsen Meterfy.com är som ett Wikipedia för tal och statistik inom det mesta.

På Meterfy hittar vi viktiga uppgifter som att det finns 264 aparter i världen, att TV-serien Hogan’s Heroes har 164 avsnitt eller att frågesportprogrammet Jeopardy sänts hela 9200 gånger på TV. Om vi söker på internet får vi fram tal som att Facebook ska skicka upp 11000 drönare för att leverera internet i bland annat Afrika.

Klicka här för att hitta intressant statistik om det mesta och tal om allt annat.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
2020 är året då VanLife blir en trendande hashtag