Keymetrics

Google ge oss mer av vår egen data!

Google lanserade webbläsaren Chrome för att konkurrera med Microsoft och Apple på webbläsarfronten. Efter många miljoner i marknadsföring är Google Chrome en av de starkaste webbläsarna på marknaden. Chrome-konceptet rullas ut i mobiltelefoner och nu senast i TV-apparater.  Med programvaran vet Google allt vi gör på nätet, i mobilen och i TVn. Med denna information kan de optimera annonsvisningarna.

Frågan jag ställer mig är hur vi andra kan få ta del av informationen som Google har? Visserligen delar Google med sig en del av datan i YouTube Trends, Google Trends och Google AdWords men det finns så mycket mer.

Google Trends för mars månad:

google_trends

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Confirmit och Dapresy slås ihop