Keymetrics

Facebook leder app-ligan

Amerikanska analysfirman Flurry som samlar in användardata från över 1, 3 miljarder mobiler världen över har nyligen publicerat en rapport om hur vi använder våra mobiler.

Enligt rapporten fortsätter app-användandet att stjäla tid från mobilsurf och Facebook fortsätter att sitta på tronen över den tjänst som vi spenderar mest tid med. Användarna spenderar i snitt 2 timmar och 48 minuter per dygn med sina mobiler varav 2 timmar och 19 minuter tillägnas andra appar än webbläsaren.

flurry_rapport_2014

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Apple, Google och Amazon skapar samarbete kring smarta hem