Keymetrics

Whaling är den hetaste trenden på Vine

Om du har missat Whaling så har du också missat den senaste trenden på Vine. Att kasta sig upp och ned som en val – whaling- är den trend som tagit över från Harlem Shake och ny sprider sig runt globen.

http://youtu.be/SPbWHIFqcuI

Om du inte redan övat på din Whale så är det dags att göra det nu.

Beskrivning av Vine:
Vine is a mobile app owned by Twitter that enables its users to create and post short looping video clips. Video clips created with Vine have a maximum clip length of six seconds and can be shared to Vine’s social network, or to other services such as Twitter and Facebook.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!