Keymetrics

Hälften av all e-post öppnas i mobilen

Hälften av all e-post öppnas enbart i mobilen, enligt Quarterly Email Benchmark Study Q2 2013. I takt med att smartmobilerna och surfplattorna används allt mer blir mobila enheter den främsta mottagaren av e-postmarknadsföring, skriver Jajja.

Denna insikt belyser ännu en gång vikten av att designa e-postundersökningar för mobila enheter. Responsiv design gör inte alltid jobbet utan det gäller att även jobba med smartmobilens alla fördelar som swipe, tapp och zoom m.fl.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nordic Morning blir vald som leverantör av digital marknadsföring