1. 2. 3. 4. Vad är det DN säljer?

Jag har blivit förföljd av av DN på mobilen, nu senast på TV.nu. Jag vet att DN är en morgontidning, men denna blir jag inte klok på. Det är fyra steg datorskärmar, mobiler och surfplattor och jag får prova allt detta för bara 1 kr – sparar dessutom 178 kr. Nu skall jag gå med utan att binda mig, AJ AJ AJ.

Jag vill absolut inte binda upp mig, nej tack.

Får jag denna datorutrustning för bara 1 kr som egentligen skulle kostat 178 kr?

Jag gillar verkligen DN som kommer i min brevlåda varje morgon där de har paketerat gårdagens nyheter på ett bra sätt så att jag kan ha koll på omvärlden. Men deras digitala erbjudanden blir jag inte riktigt klok på, det är så många olika saker, men är det inte ändå samma sak – gårdagens nyheter fast nu digitalt? Nej, det räcker att läsa morgontidningen och sedan gå in någon gång på nätet, men ärligt talat är det svårt att läsa på nätet då det är mer annonser än nyheter.

Men åter till saken. Jag förstår ärligt talat inte detta erbjudande, vad är de de försöker sälja för 1 kr?

Det är fyra steg med olika digitala skärmar, men vad får jag?

Det står ingenting vad jag får för 1 kr om man tittar på budskapet ser det ut som att de säljer datorutrustning, men DN sysslar väl med nyheter? Men det står ingenstans. Nä, detta erbjudande blev jag inte ett dugg sugen på, jag fortsätter läsa min DN som trillar ned i brevlådan så länge den finns.

När tidningen slutar komma finns det nyheter överallt på nätet helt gratis när jag vill ha koll på vad som händer. DN är varken först eller bäst på att leverera nyheter digitalt i mobilen eller på datorn.