Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

White Papers

Här kan du ta del av inspirerande White Papers som djupdyker inom olika ämnen. Om du är intresserad av andra White Papers än de som visas här eller har några frågor är det bara att kontakta oss.

Efter att du valt White Paper du är intresserad av att köpa skickar du e-post till butiken@dagensanalys.se. Inkludera företagsnamn, beställarens namn, telefonnummer, adress och andra faktureringsuppgifter i e-brevet. När vi fått dina uppgifter och din beställning e-postar vi din White Paper till dig.

Beställ

Den digitala organisationen
För att nå framgång i vår digitala värld krävs det en digital organisation. Här får du läsa hur du lyckas med konsten att genomsyra hela organisationen så att den blir digitial.
Pris: 750 SEK (exkl. moms)Cross Device Advertising

Här tittar vi närmare på en viktig del av datadriven marknadsföring – cross device advertising – eller helt enkelt varför du ska anpassa, spåra och mäta ditt budskap över olika digitala plattformar.
Pris: 750 SEK (exkl. moms)Growth hacking 

Denna gång har vi fokus på användarupplevelsen och growth hacking som en smart och kostnadseffektiv metod för digital marknadsföring.
Pris: 750 SEK (exkl. moms)Native Advertising

Formatet Native Advertising är på allas läppar. Här presenteras fördelar, nackdelar och nya upptäckter.
Pris: 750 SEK (exkl. moms)