Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Utbildningar

Utbildningar vi erbjuder:

  • Konvertering
  • Sociala medier
  • Analys
  • Annonsering
  • Video
  • Ledarskap
  • E-handel

Utbildningar 2016

Målstyrning för digitala verksamheter – Grundkurs

Målstyrning är något som många pratar om. Men vad är viktigt när du ska sätta mål? Hur bygger du ett belöningssystem som inte ger oönskade effekter och hur ser du till att följa upp verksamhetens utveckling på daglig basis och med teknikstöd?

Utbildningens mål:

Målet är att skapa ökad insikt om hur du kan styra och följa upp såväl hårda som mjuka mål och bygga effektiva belöningsstrukturer.

Ur innehållet:

Olika typer av mål; Varför är mål viktiga? Metoder för att sätta såväl hårda som mjuka mål. Belöningsstrukturer och dess oönskade effekter. Hur genomför du kontinuerlig uppföljning effektivt?

Minst 8 deltagare.
Kontakta oss: butiken@dagensanalys.se


Utbildning i ledarskap för det 21:a århundradet – inklusive EQ-test

Vi lever i en annan värld än den som många ledarskapsteorier utgår ifrån. Arbetsförhållandena ser annorlunda ut och kundernas köpbeteenden har också ändrats. Det är därför dags för ett ledarskap som tar fasta på såväl dig som ledare som medarbetarna du leder.

Vad är viktigt i rollen som ledare när du vill att medarbetarna ska följa och inte bara lyda? Inför utbildningen får du göra ett vetenskapligt beprövat EQ-test. Testet fylls i digitalt och återkoppling ges via telefon inför utbildningstillfället.

Utbildningens mål:

Målet är att du ska lämna utbildningen med en ökad självinsikt och en känsla av att framgång är möjligt och tillgängligt. En ökad kunskap om vilka egenskaper just du kan utnyttja eller utveckla för att nå bättre resultat och skapa lojalitet och drivkraft hos dina medarbetare.

Ur innehållet:

Självinsikt som grund för utveckling. Grundläggande neuropsykologi – vad händer i hjärnan när vi interagerar med andra? Ledarskap och Följarskap. Viktiga egenskaper i rollen som ledare.

Minst 8 deltagare.
Kontakta oss: butiken@dagensanalys.se

 


Skräddarsydda utbildningar

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar som vi tar fram själva.

Om du vill ha en egen utbildning eller en föreläsning är det bara att kontakta oss så anpassar vi efter era behov och önskemål.

Priser som ni kan förhålla er till om ni vill arrangera en egen utbildning för er organisation:

  • En till två timmar 12.500 kronor
  • Halvdag 17.500 kronor
  • Heldag 35.000 kronor

Kontakta butiken@dagensanalys.se så skräddarsyr vi en lösning till dig som garanterat ger önskat resultat och ny energi i organisationen.