Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Rapporter

Här kan du köpa de senaste rapporterna. Om du är intresserad av andra rapporter än de som visas här eller har några frågor är det bara att kontakta oss.

Efter att du valt den rapport du är intresserad av att köpa skickar du e-post till butiken@dagensanalys.se. Skriv i rubrik vilken rapport ni vill ha och inkludera företagsnamn, beställarens namn, telefonnummer, adress och andra faktureringsuppgifter i e-post. När vi fått dina uppgifter och din beställning av den rapport ni vill ha mailar vi den till dig.

Beställ rapport…

Svenska folkets online-TV vanor 2016

Denna rapport ger dig en full inblick i svenska folkets användande av online-TV och förändringarna i beteendet och utveckling sedan tidigare mätning för ett år sedan. Rapport med grafer som visar utvecklingen med bilagor i Excel från båda mättillfällena.
Pris: 4 500 SEK (exkl. moms)


 

Användandet av ?sociala medier 2016

Denna rapport ger dig en full inblick i svenska folkets användande av sociala medier och förändringarna i beteendet och utveckling sedan tidigare mätning för 1,5 år sedan. Rapport med grafer som visar utvecklingen med bilagor i Excel från båda mättillfällena.
Pris: 4 500 SEK (exkl. moms)Rapport om reklamblockerare 

Tabellrapporter från tre mättillfällen som visar utvecklingen av användandet av reklamblockerare. Resultatet levereras i tre Excel-rapporter där vi ställt exakt samma frågor vid varje tillfälle, som gör att du kan följa utvecklingen över tid.

Pris: 4 500 SEK (exkl. moms)Svenskarnas digitala TV-vanor 2015

Den kompletta rapporten som belyser svenska folkets onlineTV-vanor med alla tänkbara kanaler inklusive Pirate Bay, Netflix, Aftonbladet, YouTube samt de traditionella kanalerna. Rapporten belyser användandet av online-TV oavsett kanal. Rapport i Excel. Genomförd under februari 2015. Ny upplaga kommer under våren.

Pris: 4 500 SEK (exkl. moms)