Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Annonsera

Vi hjälper er att nå er målgrupp med vassa skräddarsydda artiklar, där vi själva skriver artiklarna åt er om svåra tekniska saker på ett sätt så att alla förstår nyttan av era produkter och tjänster.

Native annonser och Content Marketing

  • Två unika artiklar för endast 39,900 kronor, då når ni når över 40.000 viktiga digitala beslutsfattare i ledande position under en hel månad, samt att ni får komma ut i vårt nyhetsbrev som går ut till 3,300 personer 5 ggr i veckan samt att du kommer ut i våra sociala medienätverk.

Platsannonsering

  • Publicering av färdig platsannons på site 4.750 kronor
  • Skräddarsydd platsannons med spridning 14.750 kronor
  • Rekryteringsuppdrag – helhetslösning 69.000 kronor

Såväl skickliga kommunikatörer som marknadschefer och it-experter läser dagensanalys.se. Letar du ny personal är därför sannolikheten stor att du når dem genom våra kanaler. Behöver du dessutom hjälp med screening och urval har vi kompetens att stötta dig även i det.

Kontakta peter@dagensanalys.se så skräddarsyr vi en lösning till dig som garanterat ger effekt och genererar affärer!

Med hjälp av sponsrade artiklar kan vi koppla ihop er med alla digitala marknadsförare som läser Dagensanalys.se dagligen och få dem att förstå nyttan samtidigt som vi hjälper våra läsare att hålla sig a jour om de senaste produkterna och tjänsterna på marknaden. En riktig win-win med andra ord!

Med er produkt eller tjänst och vår erfarenhet kommer alla läsare på Dagensanalys.se alltid få en relevant läsning och du som partner får maximal effekt i dina investeringar.