Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Dagensanalys lanserar samarbete med F Nation

Vi kan nu stolt annonsera att vi startar ett samarbete med F Nation där vi kommer kunna erbjuda deras utbildningar till ett extra bra pris för er kära läsare!

F Nation är Fotografiskas satsning på moderna och effektiva utbildningar inom den digitala världen. Med kurser inom bland annat Digital Strategi, Social Media Strategi, Rörlig bild i Sociala Media och Annonsering på Facebook & via AdWords är vi övertygade om att det här är ett bra samarbete. I synnerhet för alla läsare av Dagensanalys.se!

Vi kommer att erbjuda ett urval av F Nations kurser som du kan anmäla dig till direkt via Dagensanalys.se. Som läsare kommer du dessutom få rabattkoder som ger dig specialpris på F Nations hela kursutbud, så du är inte begränsad till vad vi tror är bäst för dig.

”Vi vet att många av våra läsare uppskattar lärandet i det vi skriver, därför känns det nu som ett naturligt steg att faktiskt kunna erbjuda ett riktigt kursutbud tillsammans med en aktör som känns seriös och som förstår våra läsares värld.” säger Mikael Karlsson, ansvarig utgivare och en av grundarna till Dagensanalys.se.

Vi hoppas givetvis att du kommer se möjligheterna i att hitta relevanta kurser till ett riktigt bra pris direkt här på din favoritplats för nyheter inom digital marknadsföring. De första kurserna kommer vi att lansera inom en vecka, och då kommer då hitta dem direkt här till höger. Så håll ögonen öppna!

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>