Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Eventet Wisdom Stockholm blandar framstående teknikföretag med spirituella ledare i ett event som vill göra skillnad

Med en kombination av ledande teknikföretag och spirituella ledare intar tvådagars-konferensen Wisdom Stockholm Oscarsteatern i Stockholm den 6-7 oktober med ledmotivet; Hur kan vi förstå oss själva som människor och vår potential för göra relevanta val och bygga ett bättre samhälle för alla genom hållbarare företagsamhet.

Under två dagar förenas människor för skapa en dialog och plattform för framtiden där teknikutvecklande företag hand i hand med själslig medvetenhet, mänskligt självförverkligande, företagande och politik. Wisdom Stockholm är en spin off från amerikanska föregångaren Wisdom 2.0 och grundarna för båda eventen Alfred Tolle (Wisdom Stockholm) och Soren Gordenhamer (Wisdom 2.0) är personliga vänner som båda har en varm vision för att göra världen bättre.

wisdom stockholm dagensanalys

Mot en hållbarare framtid, samhälle och företagande

Alfred Tolle ringde upp mig från München och under ett långt och hjärtligt samtal berättade han hur distanserade vi människor blivit från vårt inre på grund av det snabba intåget av teknologi och mobilen. Teknologi som är en fantastisk hjälpreda för våra liv måste därför komma av leva i symbios med oss och hjälpa oss att medvetet bygga ett bättre samhälle, hållbarare företagsamhet och framtid.

Vi även måste hitta nya modeller för ett mer hållbart leverne på alla plan och det är just det som Wisdom Stockholm vill bygga sin plattform kring. Därför samlar Wisdom Stockholm internationella och nationella företagsledare, artister, spirituella ledare och besökare att dela med sig sig av sina kunskaper, erfarenheter och visioner tillsammans med mindfullness-sessioner. Jag tror verkligen detta ett av höstens mest tonsättande event för folk som vill göra skillnad och inte tjäna det krackelerade monetära systemet utan utveckla företagande och sig själva.

alfred tolle dagensanalys wisdom stockholm

Wisdom Stockholm addresses the great challenge of our age: how to stay connected with ourselves and others in times of disruption affecting many aspects of our lives. The two-day conference serves as a platform for sharing projects, presenting ideas and experiencing inspiring moments to change society into a world where everyone wants to live.

From: www.wisdomstockholm.com

Dagensanalys tillsammans med Wisdom Stockholm erbjuder 20% rabatt på tvådagarsbiljetten, använd promotion-koden: Dagensanalys. Följ länken för anmälan till Wisdom Stockholm,

Hoppas vi ses där! / Feffe

VD och delgrundare

LeKa Solutions AB

Entusiast av många saker, upplevelser, platser, sätt och tankar. Delgrundare och VD för LeKa Solutions AB som är en digital brandingbyrå. Trivs lika bra på bergstoppar som under vattenytan till framför valfri skärm. Här skriver jag om nyheter, reflektioner och erfarenheter kring digital kommunikation och marknadsföring. #digital #kommunikation #marknadsföring #SoMe

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>